Zoo Med Repticare Rock Heater Mini 5 Watt

Repticare Rock HeaterMerk: Zoo MedAfmeting: MiniWattage: 5 wattIn de natuur verwarmd de zon de omgeving, maar vooral stenen en rotsen worden warm, doordat ze de warmte aantrekken. In de natuur make...

€ 26,45
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Repticare Rock Heater
Merk: Zoo Med
Afmeting: Mini
Wattage: 5 watt

In de natuur verwarmd de zon de omgeving, maar vooral stenen en rotsen worden warm, doordat ze de warmte aantrekken. In de natuur maken veel reptielen gebruik van deze warmtebronnen. Door het verwarmen van het maag en darmstelsel wordt het voedsel optimaal verteerd.

De Rock Heater bootst deze natuurlijk opgewarmde stenen na. De Rock Heater is zeer geschikt voor reptielen die grotere prooien eten zoals bijvoorbeeld muizen of ratten, zoals pytons, boa's, varanen, teju's etc.

Het ingesloten nikkelchroom warmte element is over het gehele oppervlak verdeeld, zodat er een gelijkmatige verwarming plaats vind. Dit zorgt er voor dat de steen geen oververhitte plekken krijgt, welke uw dier kunnen beschadigen.  

De steen is gemaakt van 100% gehydrateerd steenmateriaal, welke tweemaal zo syerk is als cement of puinsteen.

De steen kunt u eenvoudig afwassen, dit voorkomt bacteriegroei.

De Rock Heater is niet voldoende om als enige warmtebron te gebruiken. Gebruik de Rock Heater in combinatie met een andere warmtebron. De Warmtesteen mag niet worden ingegraven of afgedekt worden.

Valt het op dat uw reptiel de warmtesteen nooit verlaat• Dan is waarschijnlijk uw terrarium te koud, u dient een extra warmtebron aan te brengen.  

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.