Betalen op Visgigant.nl Betalen op Visgigant.nl kan via iDeal (voor Nederland), Bankcontact, Belfius Direct Net, KBC/CBC (Voor België) en ING Home’Pay (voor Belgische klanten van de ING bank), Sofort Banking en Giropay (voor Duitsland), EPS (voor Oostenrijk) of Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving).
U kunt dit tijdens het winkelproces aangeven. Wij maken gebruik van het betrouwbare Mollie betaalsysteem.

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor onze betaalmethodes, m.u.v. EPS en Giropay waarvoor 1,5% kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten worden automatisch berekend in je winkelwagen en zijn meteen zichtbaar tijdens het bestelproces.

Betalen via PayPal is helaas niet meer mogelijk vanwege hun nieuwe voorwaarden. Daarnaast is hun bedrijfsfilosofie in strijd met onze waarde en normen. Tevens ontvangt u van ons een betere en meer betrouwbare service en snellere afhandeling van eventuele terugbetalingen.


Onderstaand ziet u de beschikbare betaalmethodes bij VisGigant:
 

 

Betaalmethoden Visgigant
Waarom worden er kosten in rekening gebracht bij sommige betaalmethodes?
Wij tellen hier 3,5 % voor. Voor de betaalsystemen EPS en Giropay worden 1,5% kosten berekend. Wil je kosten op de betalingsoptie voorkomen? Neem dan een van de andere betaalopties, want deze zijn allemaal gratis.Wij maken gebruik van het betrouwbare Mollie betaalsysteem.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenserviceGeen producten