Zoo Med ReptiBator Digital Egg Incubator

Reptibator Digitale Egg Incubator Merk: Zoo Med De Reptibator van Zoo Med is een digitale broedmachine. Deze broedmachine is speciaal ontwikkeld voor kwekers, hiermee kan men complete controle krij...

€ 230,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Reptibator Digitale Egg Incubator
Merk: Zoo Med

De Reptibator van Zoo Med is een digitale broedmachine. Deze broedmachine is speciaal ontwikkeld voor kwekers, hiermee kan men complete controle krijgen over de temperatuur en luchtvochtigheid. Dit zorgt voor een maximale ontwikkeling van de eieren.

De broedmachine is gemakkelijk in te stellen op temperatuur en heeft een bereik van 15 tot 40 graden. Het heeft een luchtvochtigheidsbereik van 10% tot 95 %. Bovendien kunt u eenvoudig de temperatuur instellen, want de broedmachine is voorzien van een programmeerbaar temperatuuralarm.

Verder is de Reptibator voorzien van een digitale regelaar met lcd scherm en een LED-warmtelampje. En heeft een pulsthermostaat voor een stabiele temperatuur regeling.

Wanneer de stroom uitvalt, is dit voor de Reptibator geen probleem. Hij heeft namelijk een ingebouwd geheugen, en slaat de instellingen automatisch op.

De Reptibator is voorzien van een transparant deksel, hierdoor kunt u eenvoudig de eieren inspecteren, zonder het deksel er af te halen.

In de bodem van de broedmachine zitten meerdere waterreservoirs voorgevormd. Het heeft een doorstromende ventilatie en inlegspons voor een gelijkmatige verdamping en de juiste luchtvochtigheid in de broedmachine.

De Reptibator heeft een warmte-element van 55 Watt. En verwarmt van 15 tot 40 graden.

Afmetingen:

50 x 50 x 30 cm

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.