Zoo Med Precision Analog Thermometer & Humidity Gauge
Zoo Med Precision Analog Thermometer & Humidity Gauge

Precisie Analoge Thermometer & Hygrometer Merk: Zoo Med De analoge precisie thermometers van Zoo Med hebben een hoge kwaliteit. De thermometers hebben eigenschappen die men in een goedkope thermome...

€ 18,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Precisie Analoge Thermometer & Hygrometer
Merk: Zoo Med

De analoge precisie thermometers van Zoo Med hebben een hoge kwaliteit. De thermometers hebben eigenschappen die men in een goedkope thermometer niet zult tegen komen.

Eigenschappen van de Zoo Med thermometers:
Het binnenwerk is gemaakt in Duitsland, hierdoor zijn de thermometers uiterst precies. De thermometer is voorzien van verluchting aan de zijkanten, hierdoor voorkomt men damp op het zichtglas.
Bovendien is elke thermometer voorzien van een Velco strip aan de achterzijde, hierdoor is de thermometer eenvoudig te bevestigen maar ook weer te verwijderen, dit is ideaal voor wanneer u het terrarium wilt reinigen.

De Precision Analog Thermometer & Humidity Gauge is een thermometer waarbij u met slechts 1 apparaat zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid in uw terrarium kunt meten. Het is van belang om de temperatuur en de luchtvochtigheid in een goede balans te houden, dit omdat het erg belangrijk is voor de gezondheid van uw dieren.

De thermometer heeft een temperatuurbereik van -6 tot 49 graden en een luchtvochtigheidsbereik van 0 tot 100%.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.