Zoo Med New Zealand Moss (sphagnum moss) 150 Gram

Nieuw Zeeland Mos (sphagnum mos)Merk: Zoo MedInhoud : 150 gramNieuw Zeelands mos wordt door vele mensen aanbevolen. Dit komt doordat dit mos vele voordelen heeft. Het mos houdt meer en langer vocht...

€ 14,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Nieuw Zeeland Mos (sphagnum mos)
Merk: Zoo Med
Inhoud : 150 gram

Nieuw Zeelands mos wordt door vele mensen aanbevolen. Dit komt doordat dit mos vele voordelen heeft. Het mos houdt meer en langer vocht vast.  Het houdt namelijk 20 keer zijn eigen droog gewicht in water vast. Hierdoor verhoogt het de luchtvochtigheid in uw terrarium.

Wordt veelal gebruikt voor het maken van schuilplaatsen en voor het maken van een basis voor levende planten. Bij sommige dieren is het van groot belang om een goede schuilplaats voor uw dier te maken, dit kan namelijk stress verminderen en uw dier een veilig gevoel geven.

Nieuw Zeelands Mos is te gebruiken onder andere voor terraria met: kikkers, padden, salamanders, heremietkreeften, en ongewervelden.

Het mos kan zowel droog als vochtig gebruikt worden. Het is maar net waarvoor u het wil gebruiken.

Schoonmaken:
Het mos kan meerdere malen worden gebruikt. Hoe vaak u het mos dient te reinigen is afhankelijk van het aantal dieren wat in uw terrarium leeft. Wanneer u een vieze lucht ruikt en u vermoedt dat dit wel eens van het mos afkomstig kan zijn, dan kunt u het mos reinigen.

Reinigen:
Haal het mos uit het terrarium en leg het in een emmer met chloorvrij water. Wring het mos goed door het water heen en wring het goed uit. Herhaal dit proves totdat er schoon water uit komt.  Het mos zal nu weer schoon zijn.

Wanneer u 3 maal het mos heeft gereinigt zal het aan vervanging toe zijn. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.