Top

Zoo Med Mini Combo Deep Dome Lamp Fixture

  • Zoo Med Mini Combo Deep Dome Lamp Fixture
  • Zoo Med Mini Combo Deep Dome Lamp Fixture
  • Zoo Med Mini Combo Deep Dome Lamp Fixture
47,90
per stuk

Mini Combo Deep Dome Lamp Fixture
Merk: Zoo Med

De Mini Combo Deep Dome Lamp Fixture is een dubbele lamphouder van Zoo Med.

De lamphouder bestaat uit een gepolijste aluminium reflectorkoepel. Deze koepel zorgt voor een maximale licht en warmte straling, wat er voor zorgt dat de belangrijke UVA en UVB straling terug gezonden wordt in het terrarium.

De lamphouder is geschikt voor het gebruik van keramische warmte stralers ( Bijvoorbeeld Zoo Med's Wire Cage Clamp Lamp).
Er kunnen lampen in geplaatst worden met een maximum van 2 x 60 Watt. Wel is het belangrijk om te controleren of het wattage ook geschikt is voor de afmetingen van uw terrarium, hiermee voorkomt u oververhitting.

De Mini Combo Deep Dome Lamp is voorzien van twee keramische fittingen. Deze dubbele fitting maakt het mogelijk om tegelijkertijd een warmte lamp te combineren met een UV lamp. Twee fittingen in een lamphouder voor het optimale gebruiksgemak.

De lamphouder is voorzien van een dubbele aan/uit schakelaar.

De mini lamphouder is geschikt om boven uw terrarium te plaatsen, dus bijvoorbeeld boven de draadgaasafdekking. Let op: de lamphouder is dus niet geschikt om in terraria te plaatsen!

Zorg er voor dat de lamphouder op een goede manier bevestigd wordt, kies hiervoor geschikte ophang of bevestigingsmaterialen.  U kunt bijvoorbeeld de Lamp Stand van Zoo Med gebruiken , hier kunt u eenvoudig de lamphouder aan bevestigen.