Zoo Med Hygro Therm
Zoo Med Hygro Therm

Hygro Therm Merk: Zoo Med Deze thermo/ hygrostaat helpt u met de vochtigheids en temperatuurregeling in uw terrarium. Vaak is er het probleem dat uw terrarium te maken heeft met temperatuurschommel...

€ 119,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Hygro Therm
Merk: Zoo Med

Deze thermo/ hygrostaat helpt u met de vochtigheids en temperatuurregeling in uw terrarium.
Vaak is er het probleem dat uw terrarium te maken heeft met temperatuurschommelingen. Met de hygrotherm kunt u deze schommelingen voorkomen.

U kunt eenvoudig een vaste temperatuur instellen op de hygrotherm. Zodra de temperatuur extreem stijgt of daalt, laat de hygrotherm u dit weten door middel van een flikkerend alarm LED.

In de hygrotherm is een fotocel bevestigd, hierdoor kan de hygrotherm naadloos aanvoelen of het dag of nacht is. Hieraan kan de temperatuur weer aangepast worden.

Op de hygrotherm kunt u andere vochtigheids- en temperatuurapparaten aansluiten ( met een maximum totaal van 500W). Wanneer de temperatuur schommelt kan de hygrotherm de bronnen afsluiten.

Het ingebouwde geheugen bewaart de temperatuur en vochtigheidsinstellingen in geval van stroom uitval.

De hygrotherm heeft een temperatuur bereik van 10 tot 50 graden, en een relatief vochtigheidsbereik van 15 tot 95 %.

De hygrotherm is geschikt om te gebruiken in combinatie met de repti frogger terrarium bevochtiger of de habba mist automatische vernevelingsmachine van Zoo Med.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.