Tubertini Sbirulino NR.0 25 gram

Tubertini Sbirulino Nr. 0 Hoeveelheid: 1 stuk per verpakking Deze sbirulino bestaat uit een Poly-Uretan (PU) gevormd lichaam. Door de flexibele ingebouwde kunstof buis, kunt u de sbirulino gemakkel...

€ 5,20
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Tubertini Sbirulino Nr. 0
Hoeveelheid: 1 stuk per verpakking

Deze sbirulino bestaat uit een Poly-Uretan (PU) gevormd lichaam. Door de flexibele ingebouwde kunstof buis, kunt u de sbirulino gemakkelijk aan de lijn bevestigen. Binnen in de sbirulino is een gewicht geplaatst, deze zorgt er voor dat de sbirulino perfect uitgeblanceerd is en tijdens het slepen recht door het water gaat. Bovendien zal tijdens het afzinken de dobber horizontaal afzinken, dit zorgt er voor dat de sbirulino langzamer afzinkt. Dit wordt ook wel de 'Pro Suspende' techniek genoemd.

De sbirulino is in verschillende zinkgewichten te verkrijgen. Op de bijgevoegde afbeelding kunt u gemakkelijk zien tot welke zinkdiepte de sbirulino gaat.
Het nummer van de sbirulino geeft aan welke zinkdiepte gemiddeld te behalen is. Het gewicht van de sbirulino bepaald uiteindelijk tot welke diepte de sbirulino zal afzinken.
Nr 0: gemiddeld 1 meter
Nr 1: 1 tot 2 meter
Nr 2: 3 tot 5 meter
Nr 3: tot 6 meter

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.