Tubertini Rode Wasmot Haken Serie 22 maat 10
Tubertini Rode Wasmot Haken Serie 22 maat 10

Rode Wasmot HakenMerk: TubertiniInhoud: 25 stuksMaat: 10Deze ultra lichte haken zijn ,in samenwerking met Gino Sofritti, speciaal ontworpen voor het vissen met wasmotten als aas. Wasmotten zijn gem...

€ 5,40
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Rode Wasmot Haken
Merk: Tubertini
Inhoud: 25 stuks
Maat: 10

Deze ultra lichte haken zijn ,in samenwerking met Gino Sofritti, speciaal ontworpen voor het vissen met wasmotten als aas.
Wasmotten zijn gemakkelijk lek te prikken, wanneer je vist met wasmotten is het dus van belang dat je een haak hebt met een klein blad. Bovendien is het van belang dat de steel van de haak lang genoeg is om er twee wasmotten op te bevestigen.

Een van de mogelijke bevestigingen van de wasmot:
Rijg de eerste wasmot met de kop als eerste over de haak, schuif hem door tot net over het einde van de steel. Rijg vervolgens de tweede wasmot ook met de kop voorop over de haak. Totdat hij met zijn de kop de eerste wasmot raakt. Zorg er voor dat een derde van het lichaam uit de haak steekt. Het puntje van de haak steekt er nu dwars uit. Wanneer je nu met de wasmot gaat vissen, gaan de wasmotten als je het goed hebt gedaan roteren. Dit zorgt voor nieuwsgierigheid bij de forel.

Er zitten 25 stuks in een verpakking en er zijn diverse maten leverbaar.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.