Tremarella Set Susi GR 5
Tremarella Set Susi GR 5

Tremarella Set Susi GR 5Merk: TFTDe nieuwe tremarella set 'Susi' is nu al een succes onder forelvissers die gebruik maken van de Tremarella techniek. De dobber is speciaal ontwikkeld door Lars Lind...

€ 6,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Tremarella Set Susi GR 5
Merk: TFT

De nieuwe tremarella set 'Susi' is nu al een succes onder forelvissers die gebruik maken van de Tremarella techniek. De dobber is speciaal ontwikkeld door Lars Lindemann. De vorm en de afbouw van deze dobber is uniek.

Deze dobber-vorm uit de Susi set bestond nog niet. Lars Lindemann ontwikkelde dit dobber-type in minder dan 4 maanden tijd. Na vele tests en veranderingen lukte het hem om een nieuwe nog nooit gemaakte dobber te ontwikkelen, die voldoet aan alle eisen voor het vissen op forel in Europa en is na jarenlange ervaring in de productie genomen.

Deze Susi dobber is de toekomst voor het forelvissen en brengt het succes van het Tremarella vissen op een hoogtepunt. De set wordt geleverd als complete montage met de geheel nieuwe Susi dobber, een tremarella lood, een drievoudige wartel, een spezial gummi stopper setje en dobber ringetje. De onderdelen zijn perfect op elkaar afgesteld en eenvoudig te monteren op de hoofdlijn.

Inhoud van Tremarella Set Susi: 

• 1 Susi dobber 5 gram
• 1 tremarella lood 4,5 gram
• 1 drievoudige wartel
• 1 dobber ringetje
• 9 spezial gummi stoppers

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.