Tremarella Set Ganzenveer 5 Gram
Tremarella Set Ganzenveer 5 Gram

Tremarella Set Ganzenveer 5 gramDeze Ganzen veer set is mischien wel de meest succesvolle methode voor het passief forel vissen. Met name voor het forelvissen met meelwormen, wasmotten, deeg etc. P...

€ 6,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Tremarella Set Ganzenveer 5 gram

Deze Ganzen veer set is mischien wel de meest succesvolle methode voor het passief forel vissen. Met name voor het forelvissen met meelwormen, wasmotten, deeg etc.

Perfect afgestemde Tremarellaset aan het vissen op forel 
De Tremarella Set Ganzen Veer is de instapset - Numero UNO - voor het moderne forelvissen. De Tremarella Set Ganzenveer is een van de oudste en meest succesvolle montages om te vissen op forellenvijvers. Met de ganzen veer kan het fijne vissen vissen op zicht zeer succesvol zijn. Zoals met het slepen van en bombarde, kan met behulp van de verenpen, door langzaam en gelijkmatig binnen halen van de hoofdlijn een optimale aaspresentatie worden verkregen. Deze montage kan het best gevist worden met powerbait, wasmotten of regenwormen, maar ook meelwormen geven vaak de gewenste vangst.

Om de aanbeet goed te herkennen is de verenpen aan beide zijden met opvallende kleur uitgevoerd. De Ganzenveer pen wordt met de bijgeleverde silicone rondjes vast gezet op de hoofdlijn. Door de verenpen om te draaien kun je de fel gekleurde oranje en gele uiteinde van de pen afwisselen en op wisselende licht-omstandigheden reageren. Met deze ganzen veer montage kan ook zeer succesvol passief gevist worden op forel.

Deze Tremarella Set Ganzenveer bestaat uit :

1 Ganzenveer dobber 5 gram
1 bijpassend Loodje
1 3 weg wartel
3 silicone rondjes
9 kleine stoppertjes

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.