Tremarella Set Fight Stick 4 gram
Tremarella Set Fight Stick 4 gram

Tremarella Set Fight Stick 4 gram Merk: TFT De Fight Stick dobber is speciaal ontwikkeld voor het actieve forel vissen met deeg en wasmotten. De kleurstelling van de dobber is bewust gekozen, het z...

€ 6,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Tremarella Set Fight Stick 4 gram 
Merk: TFT 

De Fight Stick dobber is speciaal ontwikkeld voor het actieve forel vissen met deeg en wasmotten. De kleurstelling van de dobber is bewust gekozen, het zal de forellen namelijk niet afschrikken. 

Het positieve effect van de FIGHTSTICK van TFT
De laatste tijd heeft zich een trend ontwikkeld waarbij de dobbers vaak zwart geschilderd worden, wat een zeer positieve uitwerking heeft bereikt. TFT heeft dit voordeel gebruikt en de Fightstick op de markt gebracht. Deze stick is perfect zwart, met een opvallende rode top. De Fight Stick is als set verkrijgbaar met een drievoudige wartel, een Tremarella lood, een Spezial gummistopper en stevig zittende dobber ringen.

Beste aas presentatie met de Fight Stick Tremarella Set van TFT 
De Fightstick set ideaal is voor slepen op forelvijvers met forellendeeg of met wasmotten. De aanbeten worden goed worden herkend en zelfs voorzichtige forel kan actief worden gevangen. De bijgeleverde dobber ringen zitten strak op de Fightstick en zo is een perfecte presentatie van het aas is mogelijk. Door de lange slanke vorm van de Fight Stick, is deze montage zeer onopvallend en veroorzaakt aanzienlijk minder aandacht als de dobber-pen het water raakt en glijdt hij moeiteloos door het water.

Inhoud van de Tremarella Set Fight Stick:
- 1 dobber pen 4 gram 
- 1 Tremarella lood bijpassend
- 1 drievoudige wartel
- 3 dobber ringetjes
- 9 stoppers

Verkrijgbaar in verschillende dobbergewichten.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.