Tremarella Set Catcher Nr 2
Tremarella Set Catcher Nr 2

Tremarella Set Catcher Nr 2 - 3 gramMerk: TFTDeze tremarella set is speciaal ontwikkeld voor het forelvissen. De catcher dobber is speciaal ontwikkeld voor dagen wanneer de forellen moeilijk azen e...

€ 6,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Tremarella Set Catcher Nr 2 - 3 gram
Merk: TFT

Deze tremarella set is speciaal ontwikkeld voor het forelvissen. De catcher dobber is speciaal ontwikkeld voor dagen wanneer de forellen moeilijk azen en de forel slecht bijt. De dobber vorm is uitgebalanceerd en geeft zeer precies de aanbeten weer. Ook tijdens het werpen heeft deze vorm zijn voordelen. 

Op dagen dat de forel slechts heel voorzichtige aanbeten laat zien en heel voorzichtige aan het aas hapt, voelt de forel bij deze catcher montage geen weerstand en zal hij doorbijten. De dobber-montage is zo gemaakt dat bij het inwerpen je niet snel de lijn over de dobber zal werpen en zo de lijn in de war raakt. De Tremarella catcher set maakt het ultra licht vissen op salmoniden mogelijk en de dobber geeft duidelijk de aanbeet weer.

De set bestaat uit de dobber in combinatie met een zwart Tremarella lood, enkele olijf-vormige dobber stoppers, een vrij draaiende 3-tons-wartel en een dobber-ring om de dobber vast te zetten op de hoofdlijn. Alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgesteld om zo succesvol te kunnen Tremarella-vissen tijdens moeilijke omstandigheden.

Deze Tremarella Set Catcher bevat de volgende onderdelen: 

- 1 catcher dobber 3 gram 
- 1 Tremarella lood
- 1 3-weg-wartel
- 2 silicone buisjes
- 9 stoppers

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.