TFT Tremarella Set Lago 3 Gram
TFT Tremarella Set Lago 3 Gram

TFT Tremarella Set Lago 3 gram Deze TFT tremarella set is speciaal ontwikkeld voor het vissen op forel en zijn perfect afgestelde setsDeze TFT Tremarella Set Lago wordt voor het bevissen van de oev...

€ 6,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

TFT Tremarella Set Lago 3 gram

Deze TFT tremarella set is speciaal ontwikkeld voor het vissen op forel en zijn perfect afgestelde sets

Deze TFT Tremarella Set Lago wordt voor het bevissen van de oevers gebruikt en voor statisch vissen, waarbij je de dobber stil laat liggen. Je vist het beste actief met deze set en houd de hengel na het inwerpen onder een hoek van 45 graden ten op zichten van het wateroppervlak richting de dobber en beweegt heen en weer met de hengeltop. Daardoor krijgt de Lago dobber een omhoog en omlaag beweging op het water en het aas beweegt zo onweerstaanbaar voor de forel. Dit werkt met name op zijn laterale lijn (gekleurde lijn op de zijkant van de forel), het belangrijkste orgaan dat de forel gebruikt om te azen.

Je voert de hoofdlijn centraal boven door de dobber en leidt deze aan de zijkant van de dobber er weer uit. Dit dobber-model voorkomt het in de war raken van de montage, waardoor je de onderlijn niet over de dobber zal werpen. Deze sets zijn perfect op elkaar afgesteld en hoeven alleen worden gemonteerd te worden op de hoofdlijn.

De inhoud van deze tremarella set is:

• 1 Tremarella dobber Lago 3 gram
• 1 TFT Tremarella bijpassend lood
• 1 3-weg-Wartel
• 3 Silicone buisjes
• 9 Stoppertjes
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.