TFT Tremarella Set Fungo NR.3
TFT Tremarella Set Fungo NR.3

TFT Tremarella Set Fungo NR.3 - 4 gram De tremarella dobber set Fungo is speciaal ontwikkeld voor het vissen op forelDeze Tremarella dobbersets zijn ideale sets van TFT, niet alleen voor de beginne...

€ 7,30
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

TFT Tremarella Set Fungo NR.3 - 4 gram

De tremarella dobber set Fungo is speciaal ontwikkeld voor het vissen op forel

Deze Tremarella dobbersets zijn ideale sets van TFT, niet alleen voor de beginners, maar ook voor de gevorderde forelvisser, voor het slepend vissen op forel met een dobber, gecombineerd met een glasgewicht. 

Deze sets zijn perfect op elkaar afgesteld en hoeven alleen worden gemonteerd te worden op de hoofdlijn. Je voert de hoofdlijn centraal boven door de dobber en leidt deze aan de zijkant van de dobber er weer uit. Door deze constructie van de dobber en het toepassen van de tremarella-techniek (langzaam op en neer bewegen van de hengeltop) krijgt het aas een verleidelijke manier van bewegen door het water die onweerstaanbaar is voor de forel. Deze dobber is zo uitgebalanceerd dat alleen de kop van de dobber (Fungo) boven het water uit steekt. Hierdoor worden ook de meest voorzichtige aanbeten waargenomen. Met deze montage kan ook statisch gevist worden.

Deze set bestaat uit :

• 1 Dobber Fungo 4 gram
• 1 glasgewicht 6 gram
• 1 3-weg-wartel
• 9 Silicone stoppertjes
• 1 silicone buisje

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.