Top

TFT Grundpendel 10 gram

  • TFT Grundpendel 10 gram
3,70
per stuk

Grundpendel
Merk: TFT

De TFT Grundpendel is een bodemlood, wat recht op de bodem staat. Dit lood is ontwikkeld voor het slepend vissen, men vist zonder een dobber.

De montage van de TFT Grundpendel montage is als volgt; schuif de TFT Grundpendel op de hoofdlijn vervolgens schuift men grote siliconen stopper op de lijn en als laatste monteerd men een drieweg wartel aan de hoofdlijn. De siliconen stopper schuift men terug over de knoop van de wartel als knoop beschermer. Aan de andere zijde van de wartel komt een lange onderlijn, de lengte hiervan wordt bepaald door de diepte waar de azende forel zich bevind.
Als er met Berkley Powerbait gevist wordt is het niet nodig om extra drijf vermogen op de haaksteel te plaatsen. Als er gevist wordt met wormen, maden, meelwormen of ander soort gelijke aassoorten is het raadzaam om een klein piepschuimen balletje op de haak te schuiven voor extra drijfvermogen.

Vervolgens dient u de hengel in een hoek van 45 graden te houden, en vervolgens deze op en neer te bewegen. U haalt nu voorzichtig de lijn binnen. Het aas zal hierdoor een swingende beweging in het water maken. Dit zorgt weer voor een extra aantrekkingskracht voor de forel.

Verkrijgbaar in verschillende gewichten.