TFT Forel Dobber Trota Alien 5 gram
TFT Forel Dobber Trota Alien 5 gram

Forel Dobber Trota Alien Merk: TFT Gewicht: 5 gramDe Trota Alien dobber wordt met name gebruikt voor het vissen dicht bij de oever. Men gebruikt de dobber veelal voor het statisch vissen. De dobber...

€ 2,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Forel Dobber Trota Alien
Merk: TFT
Gewicht: 5 gram

De Trota Alien dobber wordt met name gebruikt voor het vissen dicht bij de oever. Men gebruikt de dobber veelal voor het statisch vissen. De dobber kan wel gebruikt worden voor het actief vissen, men moet dan de hengel 45 graden ten opzichte van de dobber houden. Tegelijk moet men dan de hengel op en neer bewegen. Hierdoor krijgt de Trota Alien een op en neergaande beweging. Het aas gaat hierdoor onder water omhoog en omlaag.

Men kan de dobber eenvoudig bevestigen aan de lijn, de lijn gaat er centraal boven in en komt er aan de zijkant weer uit. Doordat de dobber op deze manier bevestigd wordt, zorgt dit voor een gelijkmatige bewegingen bij het slepen. Door het korte lichaam is deze dobber ideaal te gebruiken in de lente en zomer maanden wanneer de vis zich in de buurt van het wateroppervlak houdt.

Verkrijgbaar in verschillende gewichten.  

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.