Livebait Kokos Meel 1 kilo
Livebait Kokos Meel 1 kilo

Livebait Kokos Meel Inhoud: 1 kilo per zak Om zelf een goed lokvoer te maken, kan men gebruik maken van verschillende additieven ( toevoegingen). Kokos meel is een voorbeeld van een dergelijk addit...

€ 2,70
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Livebait Kokos Meel
Inhoud: 1 kilo per zak

Om zelf een goed lokvoer te maken, kan men gebruik maken van verschillende additieven ( toevoegingen). Kokos meel is een voorbeeld van een dergelijk additief. Ieder additief wat men toevoegt heeft een functie, ofwel om de geur, structuur of smaak van het lokvoer te verbeteren.

Kokos meel is het gemalen schroot van de kokosnoot, wat overblijft na de oliebereiding. Het heeft een doordringende geur en neemt zeer goed vocht op. Doordat kokos meel goed vocht op neemt, kan men het goed gebruiken wanneer het lokvoer te nat is aangemaakt, door kokos meel dan toe te voegen krijgt u het weer wat droger. Kokos meel is zeer geschikt op stilstaand, niet te diep water. Met kokos meel vist men op niet al te grote vis. En het is geschikt voor bodem- en oppervlaktevisserij.

Kokos meel door het lokvoer zorgt er voor dat de voerballen gelijkmatig uit elkaar vallen. Wanneer men het toepast in een oppervlaktevoer is het licht wolkend. Kokos meel is tamelijk voedzaam, gebruik daarom slechts 20%.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.