Livebait Koekjesmeel 15 kg
Livebait Koekjesmeel 15 kg

Livebait Koekjes meel Inhoud: 15 kilo per zakOm zelf een goed lokvoer te maken, kan men gebruik maken van verschillende additieven ( toevoegingen). Koekjes meel is een voorbeeld van een dergelijk a...

€ 29,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Livebait Koekjes meel
Inhoud: 15 kilo per zak

Om zelf een goed lokvoer te maken, kan men gebruik maken van verschillende additieven ( toevoegingen). Koekjes meel is een voorbeeld van een dergelijk additief. Ieder additief wat men toevoegt heeft een functie, ofwel om de geur, structuur of smaak van het lokvoer te verbeteren.

Koekjes meel bestaat uit fijn gemalen koekjes, wafels, lange vingers etc. Koekmeel heeft een goede bindende werking, en is hierdoor goed te gebruiken voor het vissen op stromend water. Het is raadzaam om niet al te veel koekmeel in het lokvoer te gebruiken want hierdoor kan het ook te vettig worden.

Met name voor het vissen op de grotere exemplaren is koekjes meel erg geschikt, de zoete geur die het afgeeft zorgt er voor dat de grotere vissen naar uw stek zullen komen.

Koek meel is zeer voedzaam, daarom raden we aan er niet teveel van te gebruiken in uw lokvoer, maximaal 20% door het voer.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.