Livebait Copra Melasse 15 kg
Livebait Copra Melasse 15 kg

Livebait Copra MelasseInhoud: 15 kilo per zakOm zelf een goed lokvoer te maken, kan men gebruik maken van verschillende additieven ( toevoegingen). Copra Melasse is een voorbeeld van een dergelijk ...

€ 29,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Livebait Copra Melasse
Inhoud: 15 kilo per zak

Om zelf een goed lokvoer te maken, kan men gebruik maken van verschillende additieven ( toevoegingen). Copra Melasse is een voorbeeld van een dergelijk additief. Ieder additief wat men toevoegt heeft een functie, ofwel om de geur, structuur of smaak van het lokvoer te verbeteren.

Copra Melasse wordt gemaakt van het vruchtvlees van de kokos, en het is een mengsel van kokosmeel en melasse. Het is donkerbruin van kleur, bijna tegen het zwart aan. Dit komt doordat het is aangezoet met suikerstroop. Melasse is namelijk een overblijfsel bij de raafinage van suiker uit suikerbieten. 

Copra Melasse is vettig, eetbaar en een zeer goede binder en het zorgt bovendien voor een zoete smaak. Zeker voor het vangen van grotere exemplaren mag Copra Melasse niet ontbreken. Let wel op de voedingswaarde, copra melasse is namelijk erg voedzaam. 

Een goede menging is tot maximaal 20% meer is niet aan te raden, aangezien het een laxerende werking heeft.

Zeer geschikt voor het gebruik als grondvoer bij het vissen op brasem. 

 


Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.