Livebait Broodmeel 15 kg
Livebait Broodmeel 15 kg

Livebait BroodmeelInhoud: 15 kilo per zakOm zelf een goed lokvoer te maken, kan men gebruik maken van verschillende additieven ( toevoegingen). Broodmeel is een voorbeeld van een dergelijk additief...

€ 26,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Livebait Broodmeel
Inhoud: 15 kilo per zak

Om zelf een goed lokvoer te maken, kan men gebruik maken van verschillende additieven ( toevoegingen). Broodmeel is een voorbeeld van een dergelijk additief. Ieder additief wat men toevoegt heeft een functie, ofwel om de geur, structuur of smaak van het lokvoer te verbeteren.

Broodmeel bestaat uit fijn gemalen witbrood, wat gedroogd is en is ontdaan van de korst. Je zou zeggen dat broodmeel hetzelfde is als paneermeel, maar dit is niet correct. Het verschil tussen broodmeel en paneermeel is, dat paneermeel donkerder is en lichter in gewicht. Bovendien is de structuur van paneermeel nog fijner.

Broodmeel leent zich goed voor stromend water, en het wordt met name gebruikt in de bodem- en oppervlaktevisserij. Het meel is bindend en eetbaar. Wanneer men broodmeel gebruikt door het lokvoer is het aan te raden om het in fasen te bevochtigen, op deze manier neemt het veel water op. Het kan in iedere voersamenstelling gebruikt worden.

De voedingswaarde van broodmeel is hoog, maar toch kunt u het tot maximaal 50% toevoegen aan uw lokvoer.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.