Kakkerlakken Groot 10 Stuks ( Blabtica Dubia )
Kakkerlakken Groot 10 Stuks ( Blabtica Dubia )

Kakkerlakken Groot De argentijnse kakkerlak ( Blabtica Dubia) houdt van een warm en vochtig klimaat. De beste temperatuur om de kakkerlakken goed te houden ligt daarom tussen de 20 en 30 graden Cel...

€ 2,70
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Kakkerlakken Groot

De argentijnse kakkerlak ( Blabtica Dubia) houdt van een warm en vochtig klimaat. De beste temperatuur om de kakkerlakken goed te houden ligt daarom tussen de 20 en 30 graden Celsius.
Kakkerlakken voeden zichzelf met organisch materiaal, bijvoorbeeld stukjes brood etc. Het vocht halen ze uit groente en fruit. U zou ze dit zelf ook kunnen geven als voeding, maar let dan wel op dat de portie van de vorige dag helemaal op gegeten is. Anders kan er schimmel ontstaan.

De mannetjes kakkerlak heeft vleugels, het vrouwtje niet. Toch kunnen beide niet vliegen. Wel zouden de kakkerlakken kunnen ontsnappen door uit hun bak te kruipen. Wij raden daarom aan om de kakkerlakken in een gladde bak te bewaren, bijvoorbeeld in een curver bak.

Kakkerlakken zijn prima voedseldieren voor bijvoorbeeld: baardagamen, hagedissen, kameleons, gekko's etc.


Let op: Iedere dinsdagmorgen halen wij verse kakkerlakken bij de kweker. Voor een snelle levering is het daarom handig wanneer u op/ voor maandags besteld. U weet dan zeker dat u de kakkerlakken enkele dagen later al ontvangt, en dat de levertijd dan geen week bedraagt.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.