FTM Amino Flash Maden Reiniger Fruitig 400ml
FTM Amino Flash Maden Reiniger Fruitig 400ml

Amino Flash Maden Reiniger Merk: FTM Inhoud: 400 ml Amino Flash Maden Reiniger is speciaal ontwikkeld om maden te ontvetten en te neutraliseren van amoniak geuren. Voor diegene die zijn maden optim...

€ 5,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Amino Flash Maden Reiniger
Merk: FTM
Inhoud: 400 ml

Amino Flash Maden Reiniger is speciaal ontwikkeld om maden te ontvetten en te neutraliseren van amoniak geuren. Voor diegene die zijn maden optimaal wil voorbereiden is de amino flash maden reiniger onmisbaar. Bovendien zorgt de maden reiniger er voor dat de maden actiever worden aan de haak. Maden zijn vrijwel altijd wat vettig, en hebben een sterke amoniak geur. Wanneer u Amino Flash Maden reiniger gebruikt, is dit verleden tijd!

De werkwijze:

stap:1 Zorg er voor dat er geen zaagsel meer op de maden zit, dit kunt u doen door de maden te zeven. Gebruik 1 liter maden.
stap:2 Doe de maden in een emmer of een bak.
stap:3 Schep er nu 2 tot 4 eetlepels Amino Flash maden reiniger bij.
stap:4 Laat nu de Amino Flash inwerken.

Het resultaat: vetvrije maden, zonder geur en een meer beweeglijk! De maden zijn nu niet meer vettig en zijn veel actiever aan uw haak.

De maden reinigers zijn in verschillende geuren te verkrijgen. Wanneer u niet wil dat er een geur aan uw maden komt, kiest u voor naturel. Wilt u een geur aan uw maden, wat ook de vissen aan trekt kiest u een van de twee geuren.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.