Euro Master Mix Bream Lokvoer
Euro Master Mix Bream Lokvoer

Euro Master Mix Lokvoer Merk: FTM/ Amino Flash Inhoud: 1 kilo per zakHet nieuwste lokvoer van FTM/ Amino Flash bestaat uit de serie Euro Master Mix. De serie lokvoer bestaat uit 6 smaken. Euro Heav...

€ 3,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Euro Master Mix Lokvoer
Merk: FTM/ Amino Flash
Inhoud: 1 kilo per zak

Het nieuwste lokvoer van FTM/ Amino Flash bestaat uit de serie Euro Master Mix. De serie lokvoer bestaat uit 6 smaken.

Euro Heavy- voer voor sterke stroming
Daar waar de kleefkracht van de ' Euro River' niet meer voldoende is, slaagt de ' Euro Heavy'.
Zo is de menging bijzonder grof gehouden en beschikt het over een extreme kleefkracht. Daarom is dit lokvoer ideaal in sterke stromingen vanaf 30 gram.
Lokstof: lacto/vanille
Korrel: grof

Euro Roach- kleinvis voer van extra klasse Een goed voornvoer moet echt speciale doelstellingen vervullen. Enerzijds moet het bijzonder actief zijn, om de blankvoorn zo snel mogelijk naar de visstek te lokken. Anderzijds moet dat voer ook nog genoeg deeltjes bevatten, die de voorzichtige blankvoorn lang op de stek houden. Deze doelstellingen worden bewust vervult door het fijnkorrelige 'Euro Roach' lokvoer en verzorgt met een geassocieerd aandeel van gegrilde hennep en kokosmeel voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht onder water. 
Een beetje zout in het bruin gekleurde voer garandeerd dat ook winter trage vissen bijzonder snel reageren op het voermengsel.
Lokstof: natuurlijk
Korrel: klein

Euro River- voer voor extreme oefeningen
Altijd als er bijzondere grote en extreem veel vis te vangen is, is het ' Euro River' het favoriete voermengsel van Gunter Horler. De goede binding van het gele voer met middelgrote korrel maakt het mogelijk dat ook bij stromingen, welke dobbers van rond 30 gram noodzakelijk maken, ook een groot aantal aas zeker op de bodem te transporteren. Wanneer dit lokvoer in drie stappen wordt vochtig gemaakt, verhoogt het de kleefkracht van het mengsel, het gaat nog verder, dat zelfs levendige maden in grote hoeveelheden in de voerbal zullen verdwijnen. De rode kleurstof in dit mengsel zorgt ervoor dat het mengsel beter gezien kan worden in troebel water.
Lokstof: lacto/ vanille
Korrel: middel

Euro Bream- de brasem magneet
Onder de namen ' Euro Bream' verstopt zich wel het meest veelzijdigste voer van de nieuwe Euro voer middel serie. Dankzij zijn middelgrote binding kan het voer overal ingezet worden. Of in de rivier ( tot middelgrote stroming van rond de 12 gram), meer of kanaal, met de 'Euro Bream' bent u altijd zeker als het om brasem gaat. De natuurlijk bruine kleur van het voer zorgt ervoor dat ook wantrouwige vissen geen argwaan krijgen en lekker op onze voerplek azen. Voor een extra optische charme zorgen rode kleurstoffen in het mengsel, zodat ook de vis in sterk beviste wateren nog nieuwsgierig zullen worden.
Lokstof: vanille/ speculaas
Korrel: middel

Euro Lake- speciaal voor de method visserij
Met de 'Euro Lake' heeft de ambitieuze wedstrijdvisser vanaf nu een extreem visvoer voor het meer tot zijn beschikking. Of men nu met de vaste stok of matchhengel vist, het mengsel kan door verschillende extraatjes aan het water op de situatie aangepast worden. Het mengsel beschikt over een middelgrote binding, zodat ggf ook op langdurige voerplekken gebruikt kan worden. Helemaal vissen op voorn en kleine brasem in middelgrote wateren.
Lokstof: lacto/ vanille
Korrel: middel

Euro Spice- als niets meer lukt
Krijgt u alleen maar voorzichtige aanbeten• Of nog erger helemaal geen aanbeten• Of staat men aan sterk beviste wateren of voor soortgelijke problemen• Altijd wanneer het niet meer lijkt te lukken, loont het zich om het hoog gedosseerde 'Euro Spice' te proberen. Het allround mengsel bestaat uit een extreem sterk speculaas-kaneel aroma, gele en rode voerdeeltjes met een middelgrote binding.
Lokstof: speculaas/ kaneel
Korrel: middel 

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.