Amino Flash Bait Booster Euro master Mix Lacto Speciaal
Amino Flash Bait Booster Euro master Mix Lacto Speciaal

Bait Booster Euro master Mix Lacto Speciaal Merk: Amino Flash/ FTM Inhoud: 400 ml Amino Flash heeft een nieuwe serie bait boosters op de markt gebracht. Een serie toevoegingen voor uw lokvoer. So...

€ 6,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Bait Booster Euro master Mix Lacto Speciaal
Merk: Amino Flash/ FTM
Inhoud: 400 ml

Amino Flash heeft een nieuwe serie bait boosters op de markt gebracht. Een serie toevoegingen voor uw lokvoer. Soms gebeurd het wanneer u aan het vissen bent, dat de beten plotseling vertrekken, en dat er helemaal niets meer gebeurd. Of wordt er verwacht van u dat u ineens op een andere manier gaat vissen• De bait booster biedt in bovenstaande situaties uitkomst. U kunt in enkele seconden uw grondvoer aanpassen aan de situatie. Het enige wat u hoeft te doen, is een kleine hoeveelheid lacto speciaal toe te voegen aan het voer.

Er zijn weinig toevoegingen op de markt die voor alle witvissers interessant is. Lacto Speciaal is een toevoeging die met name geschikt is in de zomermaanden. Door de warmere temperaturen willen de vissen soms niet meer azen, Lacto Speciaal zorgt er voor dat de vissen weer naar uw voerstek zullen komen. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.