Zoo Med Avian Sun Floor Lamp

Avian Sun Floor Lamp Merk: Zoo Med Er zijn vele vogel liefhebbers die graag een lamp boven hun vogelkooi zouden willen plaatsen. Maar veel mensen lopen er tegen aan dat er maar weinig goede lampen...

€ 71,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Avian Sun Floor Lamp
Merk: Zoo Med

Er zijn vele vogel liefhebbers die graag een lamp boven hun vogelkooi zouden willen plaatsen. Maar veel mensen lopen er tegen aan dat er maar weinig goede lampen op de markt te vinden zijn. Zoo Med heeft daarom de Floor lamp Deluxe uitgebracht. Deze lamp is te plaatsen naast en boven vogel verblijven.

De lamp is aan de binnenzijde voorzien van reflectoren zodat de belangrijke UVA en UVB straling direct teruggekaatst worden.
De vloer lamp is te combineren met de Avian Sun lampen. 

Zorg er altijd voor dat u lampen gebruikt die UVB en UVA straling afgeven. UVB straling is nodig voor de gezondheid van uw dier, dit bevorderd namelijk de groei, versterkt botten, en stimuleerd het eieren leggen. UVA straling is zichtbaar voor vogels. Door middel van UVA straling zoekt een vogel zijn voedsel, en bepaald de vogel kleuren. Zonder UVA licht is een vogel als het ware kleurenblind.

De vloerlamp is in vele denkbare posities te verstellen.

Avian Sun lamp niet in begrepen!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.