TFT Trout finder bait Complete set forellendeeg alle kleuren
TFT Trout finder bait Complete set forellendeeg alle kleuren

Trout Finder baitMerk: TFTType: Forellendeeg Complete Set - 1 potje Gratis!Aantal: 10 potjesKleur: Zwart, Oranje, Kikker Groen, Wit, Forelli, Regenboog, Sprinkhaan Groen, Zonnegeel, Rood/Wit/Blauw,...

€ 42,50
€ 38,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Trout Finder bait
Merk: TFT
Type: Forellendeeg Complete Set - 1 potje Gratis!
Aantal: 10 potjes
Kleur: Zwart, Oranje, Kikker Groen, Wit, Forelli, Regenboog, Sprinkhaan Groen, Zonnegeel, Rood/Wit/Blauw, Blauw
Inhoud: 50 gram
Geur: Knoflook 

Eindelijk is er iemand geslaagd om met succes een nieuw troutbait op de markt te brengen, speciaal ontwikkeld voor het forelvissen. De duitse firma Fishing tackle max heeft in samenwerking met Lars lindemann en Michael Kahlstadt dit bijzondere forellendeeg ontworpen. Het produceren is in eigen hand, dus is er een goede controle op het kwaliteitsproces. 

Hun motto is: ' Stil staan is achteruitgang'. Met dit nieuwe trout bait willen ze dat ook zeker bewijzen. Ze vonden het hoog tijd dat er eens een nieuwe troutbait werd ontwikkeld. Daarnaast proberen ze met de nieuwste producten van TFT altijd weer vernieuwde producten voor het forelvissen op de markt te brengen. En vaak met succes! Want het Duitse TFT team wint vele prijzen.

Dit forellendeeg heeft een zeer goede structuur en is wat vettiger en zachter dan ander forellendeeg die op de markt verkrijgbaar is. Het daardoor beter vormbaar en blijft langer aan de haak zitten. Doordat dit forellendeeg iets vettiger is, is het minder geschikt om te vormen in een deegvormer (kan wel). Deze Trout Finder bait is dan ook het beste in de hand te vormen, waardoor het warm wordt en zo in iedere gewenste vorm gekneed kan worden. Dit forellendeeg geeft minder af op de handen.


Het deeg is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. 9 kleuren zijn voorzien van een knoflookgeur, en de bruine is voorzien van de geur forel. De knoflookgeur is heel duidelijk aanwezig, wat de forel net iets meer zal aantrekken en verleiden tot aanbeet.


Advies forelvissen met Trout Finder bait: 

Actief forelvissen: Maak van dit troutbait een propellervorm ( gebruik eventueel een deegvorm). Bij het binnenhalen moet het deeg goed roteren. Qua haakmaat adviseren we maat 4-6.

Passief forelvissen: Maak van dit troutbait een kegelvorm. Monteer het op de haak zo, dat de haak net zichtbaar is aan de kegelrand. Qua haakmaat adviseren we maat 6-8.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.