Glazen Bombarde Rammelaar 20 gram
Glazen Bombarde Rammelaar 20 gram

Glazen Bombarde Rammelaar Merk: FTMGewicht: 20 gramDeze bombarde is gemaakt van glas, het lichaam van de rammelaar is hol van binnen. In deze holle binnenruimte zitten kleine glazen kraaltjes. Deze...

€ 7,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Glazen Bombarde Rammelaar
Merk: FTM
Gewicht: 20 gram

Deze bombarde is gemaakt van glas, het lichaam van de rammelaar is hol van binnen. In deze holle binnenruimte zitten kleine glazen kraaltjes. Deze kraaltjes zullen een rammelend geluid maken wanneer men de Tremarella techniek toepast, of wanneer men met kleine tikjes tegen de buitenwand aanslaat. Het geluid zal onder water opgemerkt worden door de forel. Het geluid wat de kraaltjes maken, wordt door de forel herkent als op het water vallende pellets, dit geluid kennen zij van het voeren. Dit maakt de forel dan ook nieuwsgierig en hongerig. Alles wat op dat moment voorbij komt drijven zal door de forel als voedsel worden beschouwd. Het gevolg voor u als visser zal zijn dat u veel vis vangt wanneer u vist met deze bombarde.

De FTM bombarde is transparant, dit zorgt ervoor dat de vissen de bombarde niet zullen opmerken. En het zorgt er dus ook voor dat de forel niet op uw bombarde zal happen maar juist op uw aas. Vergeleken met de conventionele sbirulino's is deze veel onopvallender.

Deze bombarde is in verschillende gewichten te verkrijgen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.