Exo Terra Waterval Kiezel steen Small

Waterval Kiezel steen Merk: Exo Terra Afmeting: 16 x 20 x 17 cm / Small De Waterval van Exo Terra is uniek vormgegeven.Met zijn prachtige kiezel steen design past hij in ieder terrarium. De waterva...

€ 40,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Waterval Kiezel steen
Merk: Exo Terra
Afmeting: 16 x 20 x 17 cm / Small

De Waterval van Exo Terra is uniek vormgegeven.Met zijn prachtige kiezel steen design past hij in ieder terrarium. De waterval werkt door middel van een Repti Flo pomp, deze wordt bijgeleverd. Met de waterval kunt u de dieren het natuurlijke drinkgedrag stimuleren. Daarnaast hydrateren reptielen zich bij het water. Het verhoogt de luchtvochtigheid in uw terrarium.

De waterval bestaat uit verschillende onderdelen om het reinigen te vergemakkelijken. Uit veiligheidsredenen zijn de wanden van de vergaarbak ruw zodat reptielen en amfibieën er gemakkelijk kunnen uit klauteren, en om verdrinking te voorkomen. Als extra veiligheidsmaatregel zou u voor kleine kameleons, kikkers, etc kleine steentjes of zand in de waterbak kunnen plaatsen.

Om het water in de waterval schoon te houden is het aan te raden met regelmaat het organische afval te verwijderen. Leidingwater moet met Aquatize behandeld worden om chloor en zware metalen te verwijderen. Door Biotize toe te voegen zal het water langer proper blijven, zullen de noodzakelijke nuttige bacteriën gestimuleerd worden en de geuren in verband met het rottende afval afnemen.

Verkrijgbaar in 3 maten: small, medium en large.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.