Top

Exo Terra Turtle Clear reiniging set

  • Exo Terra Turtle Clear reiniging set
  • Exo Terra Turtle Clear reiniging set
15,95
per stuk

Turtle Clear
Merk: Exo Terra

De Exo Terra Turtle Clear reiniging set is een onderhouds-set welke het reinigen van je aqua-terrarium vereenvoudigt.De set bestaat uit een grindreiniger en een 2-1 algen verwijder tool.

De grindreiniger:
De grind reiniger is een handig gereedschap, speciaal ontworpen voor bij het routine matig water verversen, hierdoor houd men de ideale waterkwaliteit.

Waterschildpadden kunnen slordige eters zijn, wat er voor zorgt dat niet opgegeten voedsel en vuil in het grind op de bodem/ of op decoratiestukken blijft liggen. Een teveel van deze resten produceert veel ammoniak, fosfaten, nitraat en nitriet. Dit leidt tot troebel water, algengroei, moddervorming en vervelende geurtjes.

De grindreiniger is eenvoudig in gebruik, pomp- start grindreiniger. Uitgerust met een 45 cm lange reinigingsbuis en 1,5 m lange kinkvrije slang. Het grindfilter verhindert dat er grind wordt meegezogen.

De algen verwijder tool:
De algen verwijder tool 2 in 1 is een gecombineerd schraper en pivoterende schuurspons tegen algen. De tool is voorzien van een plastic handvat van 40 cm. De duurzame, niet giftige, schuurspons verwijdert gemakkelijk storende algen en modder. De plastic schraper kan worden gebruikt voor weerbarstige, moeilijk te verwijderen algen en minerale afzettingen.

De algen verwijder tool kan NIET worden gebruikt op plastic oppervlakken!