Exo Terra Turtle Clean 250 ml
Exo Terra Turtle Clean 250 ml

Turtle Clean Merk: Exo Terra Inhoud: 250 ml De Turtle clean is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van het water en grind in schildpadden terraria. Bij wekelijks gebruik verminderd en controleert...

€ 16,35
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Turtle Clean
Merk: Exo Terra
Inhoud: 250 ml

De Turtle clean is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van het water en grind in schildpadden terraria. Bij wekelijks gebruik verminderd en controleert het de geurvorming. Het product is 100% biologisch.

Turtle Clean helpt om het organische afval in waterschildpadden terraria te elimineren. Deze krachtige biologische formule breekt op efficiënte wijze hardnekkig vuil afkomstig van schildpadden af, alsook de voedselresten die overblijven na het voederen.Turtle Clean helpt de filterefficiëntie te verbeteren en is effectief bij het controleren van geurvorming.

Waterschildpadden produceren organisch afval op verschillende manieren; terwijl ze groeien stoten ze voortdurend schild- en huiddeeltjes af. Tijdens het voederen scheuren ze het voedsel uiteen met hun nagels en produceren ze significante hoeveelheden afval. Dit is een serieuze belasting voor filters en overschrijdt gemakkelijk de capaciteiten van de in het terrarium aanwezige biologische flora, behalve wanneer men gebruik maakt van Exo Terra Turtle Clean.

Exo Terra Turtle Clean zal, bij gebruik op de aangeraden wekelijkse basis, een juiste en gunstige biologische flora installeren om te verzekeren dat een significante afbraak van organisch afval kan plaatsvinden.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN Goed schudden voor gebruik. 5 mL per 38 L water. Gebruik deze dosis bij de eerste inrichting van het terrarium en als een wekelijkse behandeling.

De Turtle Clean is essentieel om je waterschildpadden van proper water te voorzien. Even belangrijk is echter het gebruik van een waterconditioner voor het water van je favoriete waterschildpad. Deze zal de giftige stoffen in het kraantjeswater onschadelijk te maken. Exo Terra Aquatize (PT1979) verwijdert op een effectieve wijze Chlorines & Chloramines, neutraliseert zware metalen en voegt essentiële oliën toe om het vervellen van waterschildpadden te vergemakkelijken en de schaal en het huidweefsel in optimale gezondheid te houden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.