Exo Terra Sunray Metal Hide lamp 50 watt
Exo Terra Sunray Metal Hide lamp 50 watt

Sunray Metal Hide lamp Merk: Exo Terra Wattage: 50 watt De Exo Terra SunRay lamp is een alles-in-één lamp die een zeer hoge lichtopbrengst en warmteafgifte combineert met optimale niveaus van UVA e...

€ 66,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Sunray Metal Hide lamp
Merk: Exo Terra
Wattage: 50 watt

De Exo Terra SunRay lamp is een alles-in-één lamp die een zeer hoge lichtopbrengst en warmteafgifte combineert met optimale niveaus van UVA en UVB. De SunRay is beschikbaar in lage wattages en kan veilig gebruikt worden op kleinere terrariums.
De Exo Terra SunRay biedt een consistent spectrum dat sterk overeenkomt met dat van natuurlijk zonlicht en draagt daardoor bij tot het algemene welzijn van het dier. De combinatie van de juiste golflengte UVB en stralingswarmte geeft het dier de mogelijkheid zelf vitamine D3 aan te maken voor de opname van calcium om zo metabole ziekten (bijv. MBD) te voorkomen. De zeer hoge lichtopbrengst en de evenwichtige UV stralen stimuleren eetlust, paargedrag en de algehele gezondheid van reptielen.

De gefacetteerde aluminium reflector zorgt voor een gelijkmatig verdeelde lichtbundel. Aluminium voert de warmte zeer efficiënt af, wat resulteert in een langere levensduur en een stabielere werking in vergelijking met glazen reflectoren.

De Exo Terra SunRay kan gebruikt worden als enige lichtbron.

Om optimale resultaten te bekomen en uw veiligheid te garanderen wordt de lamp best gebruikt in combinatie met de Exo Terra SunRay Fixture.

Verkrijgbaar in verschillende wattages.  

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.