Top

Exo Terra Sunray Metal Hide Fixture 70 watt

  • Exo Terra Sunray Metal Hide Fixture 70 watt
  • Exo Terra Sunray Metal Hide Fixture 70 watt
398,00
per stuk

Sunray Metal Hide Fixture inclusief Sunray lamp
Merk: Exo Terra
Wattage: 70 watt

De Exo Terra Metal Hide Fixture is een armatuur met een stijlvol ontwerp welke past op elk type terrarium. De Exo Terra SunRay is een alles-in-één lamp die een zeer hoge lichtopbrengst en warmteafgifte combineert met optimale niveaus van UVA en UVB. De Exo Terra SunRay biedt een consistent spectrum dat sterk overeenkomt met dat van natuurlijk zonlicht en draagt daardoor bij tot het algemene welzijn van het dier. De combinatie van de juiste golflengte UVB en stralingswarmte geeft het dier de mogelijkheid zelf vitamine D3 aan te maken voor de opname van calcium om zo metabole ziekten (bijv. MBD) te voorkomen.
De zeer hoge lichtopbrengst en de evenwichtige UV stralen stimuleren eetlust, broedgedrag en de algehele gezondheid van reptielen.

De gefacetteerde aluminium reflector zorgt voor een gelijkmatig verdeelde lichtbundel. Aluminium voert de warmte zeer efficiënt af, wat resulteert in een langere levensduur en een stabielere werking in vergelijking met glazen reflectoren.

De Exo Terra SunRay kan gebruikt worden als enige lichtbron.

Let op: In deze armatuur kunnen alleen de Sunray lampen van Exo Terra. Bij de armatuur wordt een sunray lamp van 70 watt toegevoegd.

De armatuur is eenvoudig te bevestigen aan een zijde van het terrarium.