Exo Terra Sun Glo Halogen Lamp 75 Watt
Exo Terra Sun Glo Halogen Lamp 75 Watt

Sun Glo Halogen Basking spot  LampMerk: Exo Terra Wattage: 75 watt  Halogeenlampen zijn momenteel een gevorderde variatie van gloeilamp technologie. Een van de voornaamste factoren die de levensduu...

€ 20,15
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Sun Glo Halogen Basking spot  Lamp
Merk: Exo Terra 
Wattage: 75 watt 

Halogeenlampen zijn momenteel een gevorderde variatie van gloeilamp technologie. Een van de voornaamste factoren die de levensduur van een gloeilamp verkorten is de verdamping van het wolfraam in de lamp. 
Door een weinig halogeengas (methylbromide) aan de inhoud van de lamp toe te voegen, komt het wolfraam door een chemische reactie los van de glaswand en zet zich opnieuw neer op de gloeidraad, waardoor de levensduur van de lamp verlengd wordt. De hogere temperaturen van halogeenverlichting geeft een witter licht, een hogere lichtopbrengst en een grotere doeltreffendheid.

De Sun Glo Halogeen Daglicht Lamp is een breedspectrum halogeenlamp ontworpen om een natuurlijk licht te geven. Halogeen geeft een hogere UVA-straling die bijdraagt tot het fysiologische welbehagen van reptielen. Het levert tevens een verhoogde infraroodpenetratie voor optimale thermoregulatie.

Uiterst energie-efficiënt
4750 K kleurtemperatuur
Verrijkt de kleuren
Stimuleert kweekgedrag door UVA-straling

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.