Exo Terra Sun Glo Halogen Lamp 35 Watt
Exo Terra Sun Glo Halogen Lamp 35 Watt

Sun Glo Halogeen LampMerk: Exo Terra Wattage: 35 wattDe Sun Glo Halogeen lamp is een daglicht lamp. De lamp is een breedspectrum halogeenlamp speciaal ontworpen om een natuurlijk licht te geven. Ha...

€ 15,40
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Sun Glo Halogeen Lamp
Merk: Exo Terra 
Wattage: 35 watt

De Sun Glo Halogeen lamp is een daglicht lamp. De lamp is een breedspectrum halogeenlamp speciaal ontworpen om een natuurlijk licht te geven. 
Halogeenlampen geven een hogere UVA straling die bijdraagt tot het fysiologische welbehagen van reptielen. Het levert tevens een verhoogde infraroodpenetratie voor een optimale thermoregulatie. 

Halogeenlampen zijn momenteel een gevorderde variatie van de gloeilamp technologie. Een van de voornaamste factoren die de levensduur van een gloeilamp verkorten is de verdamping van het wolfraam in de lamp. 
Door  weinig halogeengas (methylbromide) aan de inhoud van de lamp toe te voegen, komt het wolfraam door een chemische reactie los van de glaswand en zet zich opnieuw neer op de gloeidraad, waardoor de levensduur van de lamp verlengd wordt. De hogere temperaturen van halogeenverlichting geeft een witter licht, een hogere lichtopbrengst en een grotere doeltreffendheid.

Past in de Exo Terra Dual Top lichtkappen
Uiterst energie-efficiënt
Compact design (GU-10 fitting)
4750 K kleurtemperatuur
Verrijkt de kleuren
Stimuleert kweekgedrag door UVA-straling

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.