Exo Terra schildpad voederautomaat

Schildpad voederautomaat Merk: Exo Terra De Exo Terra Turtle Feeder kan worden geprogrammeerd om tot vier keer per dag te voeren. Porties en voedertijden kunnen aangepast worden aan het aantal en d...

€ 63,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Schildpad voederautomaat
Merk: Exo Terra

De Exo Terra Turtle Feeder kan worden geprogrammeerd om tot vier keer per dag te voeren. Porties en voedertijden kunnen aangepast worden aan het aantal en de afmetingen van de gehouden waterschildpadden. Door gebruik te maken van een voederautomaat vermindert u het risico van overvoeding, en voorkomt u vervuiling van het terrarium water door overgebleven waterschildpaddenvoer.

Een speciaal ontworpen, extra groot voerreservoir (200 mL) verzekert dat je schildpadden kunnen gevoed worden gedurende een langere periode. Via het kristalheldere deksel kan u volgen hoeveel voer er nog aanwezig is. Indien u gebruik maakt van de Exo Terra Aquatic Turtle Pellets in combinatie met de Turtle Feeder, zijn uw waterschildpadden verzekerd van een volwaardig dieet, zelfs gedurende langere periodes van afwezigheid.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.