Exo Terra Repti Glo 5,0 / 30 Watt 90 cm

Repti Glo 5.0 Merk: Exo Terra Wattage: 30 watt Afmeting: 90 cm De Repti Glo 5.0 UVB is een tl lamp welke speciaal is ontworpen voor tropische en subtropische terraria. De lamp heeft een hoge lichto...

€ 27,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Repti Glo 5.0
Merk: Exo Terra
Wattage: 30 watt
Afmeting: 90 cm

De Repti Glo 5.0 UVB is een tl lamp welke speciaal is ontworpen voor tropische en subtropische terraria. De lamp heeft een hoge lichtopbrengst en spreid zijn energie efficient uit bij grote terraria. De lamp straalt UVB uit, dit hebben vele reptielen en amfibiën nodig.

In de natuur hebben reptielen en amfibiën die in de tropische gebieden leven UV straling nodig. Maar de hoeveelheid UV valt mee ten opzichte van dieren die in woestijngebieden leven. Dit komt doordat er veel schaduw is, door bomen en struiken, deze blokeren het zonlicht. Bovendien is het vrij vochtig in de tropen, wat ook het UV belemmert. De dieren hebben dus slechts een geringe hoeveelheid UV nodig. 

De lamp straalt het UVB uit tot op een hoogte van 30 cm. De langere TL lampen kunnen ook boven meerdere terraria geplaatst worden. Ook kan de lamp gebruikt worden wanneer u gaas boven het terrarium heeft, gaas met fijne mazen beperkt de UVB penetratie tot 50 %. 

De Repti Glo buislampen hebben een hogere lichtopbrengst en spreiden hun energie efficiënter bij grotere terraria.
Exo Terra heeft een volledig gamma van elk type, Repti Glo 2.0, Repti Glo 5.0 en Repti Glo 10.0, ten einde te voldoen aan elke terrarium afmeting.

De langere maten kunnen boven meerdere terraria geplaatst worden.

De TL lampen zijn in verschillende wattages, en afmetingen te verkrijgen.
Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.