Exo Terra Repti Glo 5.0 26W
Exo Terra Repti Glo 5.0 26W

Repti Glo 5.0 Merk: Exo Terra Wattage: 26 watt De Repti Glo 5.0 UVB is een lamp welke speciaal is ontworpen voor tropische en subtropische terraria. De lamp heeft een hoge lichtopbrengst en spreid ...

€ 28,55
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Repti Glo 5.0
Merk: Exo Terra
Wattage: 26 watt

De Repti Glo 5.0 UVB is een lamp welke speciaal is ontworpen voor tropische en subtropische terraria. De lamp heeft een hoge lichtopbrengst en spreid zijn energie efficient uit bij grote terraria. De lamp straalt UVB uit, dit hebben vele reptielen en amfibiën nodig.

In de natuur hebben reptielen en amfibiën die in de tropische gebieden leven UV straling nodig. Maar de hoeveelheid UV valt mee ten opzichte van dieren die in woestijngebieden leven. Dit komt doordat er veel schaduw is, door bomen en struiken, deze blokeren het zonlicht. Bovendien is het vrij vochtig in de tropen, wat ook het UV belemmert. De dieren hebben dus slechts een geringe hoeveelheid UV nodig. De lamp straalt het UVB uit tot op een hoogte van 30 cm.

Ook kan de lamp gebruikt worden wanneer u gaas boven het terrarium heeft, gaas met fijne mazen beperkt de UVB penetratie tot 50 %. De Repti Glo lampen hebben een hogere lichtopbrengst en spreiden hun energie efficiënter bij grotere terraria.

De lampen zijn iverkrijgbaar in verschillende wattages.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.