Exo Terra Repti Glo 2,0 / 40 Watt 105 cm
Exo Terra Repti Glo 2,0 / 40 Watt 105 cm

Repti Glo 2.0 Merk: Exo Terra Wattage: 40 watt Afmeting: 105 cm De Repti Glo 2.0 UVB is een tl lamp welke speciaal is ontworpen als algemene lichtbron voor terraria. De lamp heeft een hoge lichtopb...

€ 24,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Repti Glo 2.0
Merk: Exo Terra
Wattage: 40 watt
Afmeting: 105 cm

De Repti Glo 2.0 UVB is een tl lamp welke speciaal is ontworpen als algemene lichtbron voor terraria. De lamp heeft een hoge lichtopbrengst en en een zeer hoge Ra-waarde in kleurweergave index maar een lagere UVB-straling.

De lamp is geschikt voor slangen, alle amfibieën (kikkers, padden en salamanders) en nachtactieve dieren. Ook planten doen het uitermate goed met deze verlichting. De lamp stimuleert namelijk de plantengroei. Daarnaast stimuleert het de eetlust, activiteit en kweekgedrag van uw dieren door de UVA straling van de lamp.

Het is aan te raden om de Repti Glo 2.0 samen te gebruiken met een UVB-lamp om de visuele lichtopbrengst in het terrarium te verhogen.

De Repti Glo 2.0 is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wattages. De grotere TL lampen kunnen boven meerdere terraria geplaatst worden. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.