Exo Terra Repti Glo 10.0 26W
Exo Terra Repti Glo 10.0 26W

Repti Glo 10.0 Merk: Exo Terra Wattage: 26 watt De Repti Glo 10.0 UVB is een lamp welke speciaal is ontworpen voor woestijnterraria. De lamp heeft een hoge lichtopbrengst en spreid zijn energie eff...

€ 29,09
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Repti Glo 10.0
Merk: Exo Terra
Wattage: 26 watt

De Repti Glo 10.0 UVB is een lamp welke speciaal is ontworpen voor woestijnterraria. De lamp heeft een hoge lichtopbrengst en spreid zijn energie efficient uit bij grote terraria. De lamp straalt UVB uit, dit hebben vele reptielen en amfibiën nodig.

In de natuur hebben woestijnen meer zonnestralen in vergelijking met vochtige gebieden. Bovendien zijn er minder wolken aanwezig en zijn er weinig bomen en planten die het licht blokeren. De reptielen die normaal in een woestijn leven worden dus meer blootgesteld aan UVB, dan een reptiel welke normaal in een tropisch regenwoud leeft. Dit is de reden dat de Repti Glo 10.0 UVB vaak wordt aangeraden aan mensen met een woestijn gerelateerd reptiel.

De lamp straalt het UVB uit tot op een hoogte van 50 cm. Ook kan de lamp gebruikt worden wanneer u gaas boven het terrarium heeft, gaas met fijne mazen beperkt de UVB penetratie tot 50 %. De Repti Glo lampen hebben een hogere lichtopbrengst en spreiden hun energie efficiënter bij grotere terraria.

De lampen zijn in verschillende wattages te verkrijgen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.