Exo Terra Ontgeurende Ionen lamp 25 watt

Ontgeurende Ion lamp Merk: Exo Terra Wattage: 25 watt De Exo Terra Natural Light Ion creëert een gezond leefmilieu voor reptielen en amfibieën in het terrarium, en tegelijkertijd reduceert het dras...

€ 18,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Ontgeurende Ion lamp
Merk: Exo Terra
Wattage: 25 watt

De Exo Terra Natural Light Ion creëert een gezond leefmilieu voor reptielen en amfibieën in het terrarium, en tegelijkertijd reduceert het drastisch de geuren. Met UVA.
De Exo Terra Natural Light Ion is een algemene lichtbron met een ingebouwde negatieve ionen generator. Negatieve ionen elimineren geuren en helpen de terrariumlucht te verfrissen en te zuiveren. Schimmelsporen, fungi, stof, en andere schadelijke luchtdeeltjes worden geëlimineerd en geneutraliseerd doordat ze aan elkaar kleven.

Van negatieve ionen is ook aangetoond dat ze goed zijn voor het fysiologische welzijn. Hoge niveaus van negatieve ionen zijn wenselijk en komen van nature voor op plaatsen zoals kustlijnen, in de bergen, woestijnen, in bossen, dichtbij rivieren en watervallen en vele andere plaatsen waar een overvloed aan reptielen en amfibieën voorkomt.

Verkrijgbaar in verschillende wattages.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.