Top

Exo Terra Natural Terrarium Large Tall

  • Exo Terra Natural Terrarium Large Tall
274,00
per stuk

Natural Terrarium Large Tall
Merk: Exo Terra
Afmeting: 90 x 45 x 60 cm

Dit glazen terrarium van Exo Terra is speciaal ontworpen door Europese herpetologen. En is de ideale behuizing voor reptielen en amfibieën.
Doordat de deuren aan de voorzijde zitten, kunt u eenvoudig voeren en reinigen. Een speciaal ontworpen sluiting voorkomt ontsnappen en de deuren kunnen ook afzonderlijk van elkaar geopend worden.

De volledig uit staalgaas bestaande bovenzijde laat UVB en infrarood straling door, en kan in zijn geheel worden weggenomen. Dit is handig voor het voeren en reinigen. Aan beide achterzijden van het draadrooster zijn vijf afsluitbare ingangen voor snoeren en buizen voor het gebruik in het terrarium van Heat Wave Rocks, Waterfalls, sensoren, enz..
Door de opgehoogde terrarium bodem kan er eventueel een substraatverwarmer onderaan worden aangebracht om een deel van het grondoppervlak te verwarmen. De extra hoge voorruit is ideaal voor een dikke bodembedekking (gravende reptielen), een watergedeelte (paludarium) . De natuurlijke achterwand is in dezelfde kleur als de andere Exo Terra decoratiematerialen (Water Dishes, Waterfalls, Heat Wave Rocks, enz.) en biedt extra klimmogelijkheden.

Rotsachterwand wordt meegeleverd. De Exo Terra rotsachterwand is gemakkelijk te snijden en heeft een uiterst natuurlijk uitzicht. Hij creëert een multidimensionale omgeving, ideaal voor klimmende reptielen of kan simpelweg gebruikt worden om het terrarium te verfraaien. Zijn kleur en textuur zijn zoals alle Exo Terra terrarium decoraties in perfecte harmonie met hun omgeving, zowel vochtig als droog.

Accessoires (NIET inbegrepen)
Compatibel met de Hygro-, thermo- en combometer PT2477/PT2472/PT2470
Compatibel met het hangslot PT2620
Compatibel met de Light Dome PT2055

Verkrijgbaar in meerdere afmetingen.