Exo Terra Mon Soon beregeningsysteem

Mon Soon Merk: Exo Terra De Mon soon is een beregening systeem welke programmeerbaar is voor terrariums of serres. Het helpt de luchtvochtigheid te handhaven in uw terrarium, voor uw dieren welke d...

€ 187,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mon Soon
Merk: Exo Terra

De Mon soon is een beregening systeem welke programmeerbaar is voor terrariums of serres. Het helpt de luchtvochtigheid te handhaven in uw terrarium, voor uw dieren welke dit nodig hebben.

De duur en de frequentie kunt u instellen, afhankelijk van welk dier u houdt. Regelmatige neerslag bevordert het broedgedrag, en is noodzakelijk wanneer levende tropische planten, zoals bromelia’s, orchideeën, mossen e.d. als decoratie dienen.


Het apparaat kan zo geprogrammeerd worden dat het meerdere keren per 24 uur beregent, gedurende periodes van één seconde tot twee uur. De grote 9,5 liter tank verzekert een continue activiteit gedurende meerdere dagen zonder dat bijvullen noodzakelijk is (ideaal tijdens de vakantieperiode!), en het toestel kan eenvoudig bijgevuld worden zonder dat het hele systeem moet gedemonteerd worden.

De Exo Terra Monsoon RS400 is voorzien van twee eenvoudig te monteren sproeikoppen, maar het systeem kan ook verder uitgebreid worden tot 6 sproeikoppen, ideaal voor installaties met meerdere terrariums. (Houd er rekening mee dat elke bijkomende sproeikop kan leiden tot een verminderde prestatie van de overige sproeikoppen.) De neerslag die geproduceerd wordt door deze speciaal ontworpen sproeikoppen is uitermate fijn, waardoor een misteffect ontstaat in het terrarium of serre, en het extra lange snoer maakt het mogelijk het toestel onzichtbaar op te stellen in een aparte ruimte. De flexibele sproeikoppen kunnen in elke richting gericht worden. Eenvoudige installatie van de snoeren; passen in de ingebouwde afsluitbare openingen (aanwezig bij alle Exo Terra Terrariums). Eenvoudig te verbinden en te installeren.

Afgeschuind deksel: maakt het bijvullen van het waterreservoir gemakkelijker.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.