Exo Terra Iguana Juvenile Food 325 Gram
Exo Terra Iguana Juvenile Food 325 Gram

Iguana Juvenile FoodMerk : Exo TerraInhoud: 325 gramIguana Food is een leguanenvoer, welke vakkundig is samengesteld door Exo Terra. Deze voeding bevordert in hoge mate de groei en levensduur. De s...

€ 7,60
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Iguana Juvenile Food
Merk : Exo Terra
Inhoud: 325 gram

Iguana Food is een leguanenvoer, welke vakkundig is samengesteld door Exo Terra. Deze voeding bevordert in hoge mate de groei en levensduur. 
De samenstelling van dit voer biedt een compleet en uitgebalanceerd dieet voor alle leguanen en andere herbivore reptielen. De Juvenile voeding is speciaal ontwikkeld voor jonge dieren. Dus niet voor volwassen leguanen.

De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en voedingswaarden. Er zijn geen kleur- of smaakstoffen toegevoegd. 
Doordat de ingrediënten goed zijn samengesteld op de ideale verhoudingen, vitaminen, mineralen en aminozuren, zijn er geen andere supplementen meer noodzakelijk. 

Het volledig assortiment Exo Terra korrelvoeding is ontwikkeld met de optimale voedingswaarden per specifieke soort en verteerbaarheid in gedachten.
Het voedsel is verpakt in niet-transparante zakken om het voedsel vers te houden en zijn natuurlijke aroma’s en voedingswaarden te behouden.
De “Voedselbeschermende” zak is economischer en milieuvriendelijker (minder afval) dan omvangrijke plastiek containers, en schermt het voedsel af van het licht hetgeen de vitaminen en voedingswaarden behoedt voor kwaliteitsverlies.

Korrelvoeding Extrusion is een proces waar wrijving en druk worden gecombineerd in een extrudervat om extreme hitte te bekomen.
De hitte wordt vervolgens aangewend om het voedsel zeer snel te koken om zodoende de proteïne- en koolhydratenbevattende ingrediënten te bewaren.
Dit proces verhoogt de beschikbaarheid van deze voedingsbestanddelen voor reptielen en verhoogt de verteerbaarheid en verzekert smaakbehoud.
Voedselbescherming Een aantal voedingsstoffen zijn onderhevig aan kwaliteitsverlies bij blootstelling aan licht.
De “voedselbeschermende” zak voorkomt dat licht binnendringt zodat het voedsel zijn voedingswaarde ten volle behoudt.
Alle vitamines B, zoals foliumzuur (bladgroen), zijn, indien blootgesteld aan licht, binnen de week vernietigd zoals bv. bij transparante plastiek containers.
Het licht zal tevens het voedsel ontkleuren, het kwaliteitsverlies van het bindmiddel bevorderen en enzymen voortijdig activeren.
Door de “Voedselbeschermende” zak blijven tevens de aroma’s en smaak behouden.
De zipper laat bewaring na het openen toe, verlengt de voedingswaarden en zorgt voor het behoud van de aroma’s en smaak.
Alle zakken zijn met CO2 gespoeld, teneinde besmetting met gevaarlijk ongedierte te voorkomen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.