Exo Terra Heating Rock Small

Heating RockMerk: Exo TerraAfmeting: Small 15,5 x 10 cmWattage: 5 watt  Heat Wave Rock simuleert een steen opgewarmd door de zon (in de natuur, zelfs na zonsondergang, behouden stenen of rotspartij...

€ 36,60
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Heating Rock
Merk: Exo Terra
Afmeting: Small 15,5 x 10 cm
Wattage: 5 watt 

Heat Wave Rock simuleert een steen opgewarmd door de zon (in de natuur, zelfs na zonsondergang, behouden stenen of rotspartijen hun warmte voor een aantal uur).
Tal van reptielen, ook nachtactieve dieren, benutten deze vorm van warmte voor temperatuurregeling,dit is belangrijk bij het metabolisme en de spijsvertering.

De steen is gemakkelijk te reinigen en heeft een natuurlijke uitstraling.

De Heat Wave Rock schakelt automatisch uit indien de steen een bepaalde temperatuur bereikt heeft om zo oververhitting of zelfs verbranding te voorkomen.
Het elektronisch geregelde warmte-element is volledig omsloten en is verspreid over de gehele steen om zo hete plekken te voorkomen.
Het speciale warmtegeleidende materiaal is waterdicht, niet giftig, gemakkelijk te reinigen en verzekert een gelijke verdeling van de warmte.
Natuurgetrouwe Heat Wave Rocks zijn beschikbaar in drie maten en zijn gemakkelijk te integreren in elke terrarium inrichting; vochtig of droog.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.