Exo Terra Habitat Kit Desert Terrarium Medium

Habitat Kit Desert MediumMerk: Exo Terra Afmeting: 45 x 45 x 45 cm Deze Habitat Kit van Exo Terra is een woestijn terrarium speciaal ontworpen voor de beginnende terrarium houder. De kit bestaat ui...

€ 258,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Habitat Kit Desert Medium
Merk: Exo Terra
Afmeting: 45 x 45 x 45 cm

Deze Habitat Kit van Exo Terra is een woestijn terrarium speciaal ontworpen voor de beginnende terrarium houder. De kit bestaat uit verschillende componenten om u zo een goede start te geven. Het terrarium is ontworpen door Europese herpatologen.

Bij dit glazen terrarium kunt u de dieren eenvoudig aan de voorzijde van het terrarium voeren. De bovenzijde van het terrarium is voorzien van gaas, voor een optimale ventilatie. Inclusief Compact top van Exo Terra. Dit is een gemakkelijk te installeren lichtsysteem. Exclusief lamp!

De Habitat Medium is speciaal ontworpen voor: kleine en mediumgrote slangensoorten, hagedissen en gekko's zoals Cordylus tropidosternumChalarodon madagascariensisXenagama tayloriEumeces schneideriEublepharis maculariusParoedura pictaTeratoscincus scincusHemitheconyx caudicinctusLichanura trivirgata en tal van andere soorten. Ook geschikt voor jonge dieren van grotere soorten als opkweek bak.

Inclusief:
Glazen terrarium
Bodembedekking
Drinkschaal
Rotspartij
Achterwand
Cave
Plant 


Qua lamp adviseren we de Repti Glo lampen van Exo Terra.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.