Exo Terra Full Moon lamp
Exo Terra Full Moon lamp

Full Moon lamp Merk: Exo Terra De Exo terra Full Moon lamp is ontwikkeld om natuurlijk maanlicht te simuleren in het terrarium. Door de Full Moon te gebruiken kun je in het donker de dieren observe...

€ 36,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Full Moon lamp
Merk: Exo Terra

De Exo terra Full Moon lamp is ontwikkeld om natuurlijk maanlicht te simuleren in het terrarium. Door de Full Moon te gebruiken kun je in het donker de dieren observeren zonder hun te storen.

Het voorziet schemer- en nachtactieve dieren van een zacht maanlicht dat hen de mogelijkheid geeft zicht te oriënteren binnen hun territorium tijdens de zoektocht naar insecten, partners, etc.

De Full Moon is uitgerust met lichtsensor. Wanneer u de terrariumverlichting uit zet zal de Full Moon automatisch oplichten. Het oppervlak van de Full Moon is bezaaid met kraters om het een maan-achtig uitzicht te geven. De lage warmteafgifte van de Full Moon laat een natuurlijke, nachtelijke temperatuurdaling toe binnenin het terrarium.

De Full Moon is gemakkelijk te installeren, aan de binnenkant van het afdekscherm van het terrarium, en wordt op zijn plaats gehouden door een sterke magneet.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.