Exo Terra Drukspuit

Drukspuit Merk: Exo Terra Inhoud: 2 liter Met de drukspuit van Exo terra kunt u eenvoudig uw terrarium bevochtigen. Voor sommige reptielen is een vochtig klimaat erg belangrijk. ...

€ 10,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Drukspuit
Merk: Exo Terra
Inhoud: 2 liter

Met de drukspuit van Exo terra kunt u eenvoudig uw terrarium bevochtigen. Voor sommige reptielen is een vochtig klimaat erg belangrijk. <
De drukspuit is compact, licht en handig in gebruik. Andere sproeiers zijn soms arbeidsintensief. Maar deze drukspuit maakt dat overbodig.

De sproeiknop kan afgesteld worden om zowel 1 straal, als met volledige nevel te sproeien.Ook heeft de drukspuit een vergrendelsysteem om ononderbroken te sproeien.

Gebruiksinstructies:
Schroef de sproeidop los. Vul het reservoir met gefilterd of gedistilleerd water. Bij gebruik van leidingwater is het aan te raden enkele druppels Exo Terra Aquatize toe te voegen om het kraanwater te neutraliseren en te ontgiften en het veilig te maken voor reptielen en amfibieën (volg de doseringinstructies op de Exo Terra Aquatize verpakking).
Schroef de sproeidop opnieuw op het reservoir. Niet te vast aandraaien.
Pompen om de druk in het reservoir te verhogen. Doe een kleine test, sproei eerst om de ideale druk te vinden. Overdruk vermijden. Om te sproeien, druk op de eerste knop van het handvat. Om continue te sproeien, op de tweede knop van het handvat drukken. Draai de sproeikop om de sproei diameter aan te passen. Her vullen met vers water na elk gebruik van de Exo Terra Mister (op dagelijkse basis).

Belangrijk:
Richt of sproei niet rechtstreeks op de dieren Gebruik de pomp eerst met zuiver en warm water voor het eerste gebruik. 
De pomp is niet bedoeld voor gebruik van chemicaliën of vergif Verdraagt geen extreme warmte wanneer onder druk. 
Om aanslag van kalk en mineralen te voorkomen, gebruik gedistilleerd of zacht water . 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.