Exo Terra Day and Night LED armatuur large

Day and Night LED armatuurMerk: Exo Terra Afmeting: Large Wattage: 3 watt Aantal leds: 23 stuks De Exo Terra Dag & Nacht LED lamp is ideaal voor reptielen en amfibieën die geen UVB-behoeften hebben...

€ 62,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Day and Night LED armatuur
Merk: Exo Terra
Afmeting: Large
Wattage: 3 watt
Aantal leds: 23 stuks

De Exo Terra Dag & Nacht LED lamp is ideaal voor reptielen en amfibieën die geen UVB-behoeften hebben, zoals slangen, nacht-actieve gekko's, kikkers, salamanders, spinnen, schorpioenen, insecten, enz.
De helder witte LED’s zorgen voor een mooi daglicht, terwijl de blauwe LED’s het glinsterende maanlicht nabootsen dat je toelaat om je dieren ’s nachts te observeren zonder hun natuurlijk gedrag te verstoren. Het schemerlicht van de blauwe LED's laat nachtdieren toe om te navigeren in hun territorium, op zoek naar insecten, paringswillige soortgenoten, enz, gezien deze dieren in complete duisternis volledig gedesoriënteerd zouden zijn. Raak eenvoudigweg het Dag/Nacht logo aan om over te schakelen van helder daglicht naar blauw nachtlicht.

De Exo Terra Dag & Nacht LED is de handigste en energiezuinigste manier om je terrarium overdag en ‘s nachts te verlichten. Conventionele gloeilampen verspillen meer dan 80% van de verbruikte energie in de vorm van warmte, terwijl de Exo Terra Dag & Nacht LED jouw terrarium verlicht met een minimum aan warmte en een maximale lichtopbrengst. Het bijna volledig ontbreken van warmteproductie vermindert het risico van oververhitting tijdens de zomer en laat natuurlijke, nachtelijke temperatuurdalingen toe.

De LED’s in de Exo Terra Dag & Nacht LED verbruiken minder energie en hebben een langere levensduur in vergelijking met de gangbare gloei- en fluorescentielampen.

Ook verkrijgbaar in small deze heeft 15 stuks led.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.