Exo Terra Cricket Pen Large

Cricket PenMerk: Exo Terra Afmeting: 30 x 20,5 x 19,5 cm De Cricket pen van Exo Terra is een complete verzorging kit voor krekels. De Cricket pen is ideaal om krekels te houden en te verdelen. De k...

€ 31,30
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Cricket Pen
Merk: Exo Terra
Afmeting: 30 x 20,5 x 19,5 cm

De Cricket pen van Exo Terra is een complete verzorging kit voor krekels.
De Cricket pen is ideaal om krekels te houden en te verdelen. De krekels kruipen zelf in de vierkant kokers omdat ze bescherming zoeken. De kokers fungeren als makkelijke verdeelinstrumenten. Wanneer u de krekels wilt voederen, verwijderd u voorzichtig een koker, vervolgens schud u enkele krekels uit de koker boven/ in het terrarium, vervolgens plaatst u de koker terug in de Cricket pen. Bij het verwijderen van het deksel blijven de kokers op hun plaats, hetgeen de toegang vergemakkelijkt en de ontsnappingskansen van krekels verkleint.

Tip: Geef uw krekels gezonde voeding of een stukje appel om hen langer in leven te houden. Voeder en drinkschaaltjes voor de krekels zijn inbegrepen.

Capaciteit Cricket Pen Large

Krekelgrootte                Bevat (ongeveer)
(2-4)                                 250
(5-6)                                 100
Adult (7-8)                          50

Krekelzorg
Krekels houdt men best in een goed geventileerde kamer met een temperatuurradius van 21°C tot 24°C en lage vochtigheidsgraad. Vermijd direct zonlicht en koude tocht. Houd de Cricket Pen zuiver en droog. Kwalitatief krekelvoeder en water (gel) moeten altijd ter beschikking worden gesteld. Dit in bijgevoegde ondiepe voeder- en waterschaaltjes. In plaats van watergel kan men ook een vochtige spons gebruiken. Gebruik geen water op zich, want de krekels zouden hier in kunnen verdrinken.

Reinigingsinstructies
Het is noodzakelijk om het product regelmatig te reinigen. Verwijder alle restanten of afvalstoffen en maak het geheel schoon met heet leidingwater. Gebruik nooit zeep of detergenten, aangezien deze een residu kunnen achterlaten dat schadelijk of zelfs dodelijk is voor de krekels.

Verkrijgbaar in 2 afmetingen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.